keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Muistoja ja haaveita

Kuvitteellinen pari kuvitteellisella rannalla. Tästä naisesta haaveilin vuosien ajan ja tutustuinkin häneen. Romanssia ei kuitenkaan koskaan syntynyt. Kuvaa hieman muokattu. Omaan kuvaani olen lisännyt tekoparran ja aurinkolasit. Naisen kuvasta olen poistanut bikinit ja muokannut kasvoja. Vartalo muuten alkuperäinen. Kuvien välillä on todennäköisesti jonkin verran aikaeroa. 

Lisää todellisia ja kuvitteellisia asioita. Alla olevaa kuvaakin on käsitelty. Uimapuku on poistettu ja hiukset on tummennettu. Kuvan päälle on lisätty aaltoja. Tytön vartalo on kuitenkin muodoiltaan täysin alkuperäinen.

 entinen tyttöystäväni

Kun muistelen menneitä kesiä, yksi nousee muistoissani yli muiden. Seurustelin silloin ensimmäisen kerran ikäiseni tytön kanssa. Seurustelu on hyvin viatonta, sillä olimme kumpikin ensikertalaisia ja ujoja. Minulla olisi ehkä ollut halukkuutta vähän rohkeampiinkin kokeiluihin - tai en tiedä olisiko oikeasti - mutta tyttöystäväni oli varsin pidättyväinen. Periaatteeni oli silloin ja on edelleen se, että en yritä venyttää rajoja, jos toinen osapuoli ei osoita kiinnostusta siihen. Yhdessä tehdään vain sellaisia asioita, joita kumpikin haluaa.

Seurustelua oli jatkunut jo pitkin talvea, mutta toukokuussa, kesän ollessa alullaan, seurustelumme sai ensimmäisen kerran vähän rohkeampia muotoja. Tyttöystäväni oli erään perheen lastenhoitajana vanhempien ollessa matkoilla, ja menin käymään hänen luonaan, kun hän oli juuri panemassa lapsia nukkumaan. Ajauduimme illan mittaan perheen vanhempien makuuhuoneeseen, ja yön edetessä huomasimme makailevamme parisängyssä toisiamme kiihkeästi halaillen ja suudellen. Sen pitemmälle emme menneet, koska olimmehan vasta aloittelijoita rakkauden saralla. Sitä paitsi uskon romanttisiin suhteisiin, jossa asiat etenevät hiljalleen. Joka tapauksessa viimeistään tuon yön jälkeen olin äärimmäisen rakastunut nuori mies. Pariskunta, jonka yhteisessä sängyssä koimme ensimmäiset viattomat lemmenhetkemme, ei tiedä asiasta vieläkään.

Kesä eteni, ja rakkautemme syveni. Olin kauhean kiinnostunut tyttöystäväni kauniista ja täydellisestä vartalosta, niin kuin luonnollista on. Ensimmäiset kokeiluni intiimin tutustumisen merkeissä olivat sellaisia, että työnsin varovasti käteni tyttöystäväni T-paidan hihan aukosta sisään ja tavoittelin hänen rintaliivejään. Istuimme kahdestaan penkillä erään näkötornin ylimmässä kerroksessassa, jossa juuri silloin ei ollut muita ihmisiä.

Tunnusteltuani aikani tyttöystäväni rintaliivejä työnsin sormeni niiden reunan alta ja aloin koetella hänen rintojensa muotoja löytäen pian pehmeät nännitkin, joita sormeni hivelivät. Tyttöystäväni reagoi arastelemalla hieman, mutta hän ei osoittanut merkkejä siitä, ettei hän pitäisi siitä, mitä olen tekemässä. Minäkin reagoin, mutta omaa reaktiotani en tytötystävälleni paljastanut - vedin vain hieman jalkojani koukkuun, ettei hän huomasi housuihini ilmestynyttä kohoumaa, jonka jäykistynyt penikseni oli saanut aikaan.

Päivät kuluivat, ja olimme edelleen rakastuneita toisiimme. Istuimme iltaisin puistojen penkeillä ja muissa sopivissa lemmenpesissä suutelemassa ja halailemassa. Yksi suosikkipaikkamme oli erään vanhan laivan hytti, johon minulla oli mahdollisuus päästä. Sen plyyshisohvilla riisuin ensimmäisen kerran allani makaavalta tyttöystävältäni T-paidan ja opettelin avaamaan rintaliivien hakaset. Sen jälkeen hyväilin huulillani hänen rintojaan ja suutelin niitä. Muistan vieläkin pari pientä karvaa nännien alueella joita tunnustelin kielelläni ja huulillani. Niistä ei pidä tehdä vääriä johtopäätöksiä. Tyttöystäväni oli hyvin kaunis ja naisellinen. Vielä nytkin kun katson hänen vartaloaan vanhasta valokuvasta, huomaan sen olleen aivan ihannemittainen ja -muotoinen.

Jos joku odottaa, että tämä tarina päättyisi kiihkeän rakastelun kuvailuun, hän joutuu pettymään. Niin ei ollut tarkoitettu. Intiimeimmäksi hetkeksemme jäi se, kun edellä mainitun laivan plyyshisohvalla maatessamme suutelimme toisiamme yhtä mittaa tunnin ajan - ja sen tunnin aikana hivutin käteni hitaasti tyttöystäväni tiukkojen farkujen sisään. Asennostamme johtuen aloitin tutkimusmatkani takapuolelta tunnustelemalla ensiksi hänen pakaroitaan, jotka tuntuivat viileiltä ja äärimmäisen sileiltä - voin vieläkin kokea mielessäni, miten ihanalta ne tuntuivat. Nuoren naisen "pylly" täyteläisine muutoineen ja sileine ihoineen on yksi hienoimpia luonnon luomuksia.

Seuraavaksi - ollessamme yhä kiihkeään suutelemiseen keskittyneitä - annoin sormieni hiljalleen siirtyä lantion sivulle ja hivuttautua siitä etupuolelle. Melkein vapisin jännityksestä, sillä olin jo päättänyt, mikä olisi tutkimusmatkani lopullinen päämäärä. Tyttöystäväni rintojen nuoleminen ja hänen kainalokarvojensa tunnusteleminen olivat olleet kiihottavia kokemuksia, mutta nyt teki mieli lisää. Tällä kerralla tavoittena oli päästä maaliin asti.

Farkut olivat tiukat, joten viimeinen maili, jonka seikkailevat sormeni joutuivat etenemään nautintojen laaksoissa ja vuorilla, vei aikaa. Lopulta päämäärä alkoi olla käsillä. Olin saapunut aarteiden viidakkoon. Tunsin ensimmäiset hennot häpykarvat sormieni päissä. Vapisin suorastaan kiihkosta, ja jos tyttökaverini olisi tällöin painautunut tiukemmin minua vasten, hän olisi voinut ihmetellä, minkä ihmeen rautakangin olen työntänyt omiin housuihini. Eihän sitä hetki sitten ollut. Onneksi farkkujeni saumoissa oli tuplaompeleet.

Päästyäni maaliin annoin sormieni seikkailla häpykarvojen seassa tunnustellen samalla mitä karvoituksen seasta löytyisi. Tutkimusmatkan jatkaminen tästä pidemälle ei kuitenkaan enää onnistunut, koska tyttöystäväni farkut olivat niin tiukat, että en saanut muutettua käteni asentoa. Toisaalta olin tehnyt taas uuden ennätyksen erotiikan saralla, joten siitä olisi hyvä jatkaa. Ei kerralla makeaa mahan täydeltä, niinhän sitä sanotaan.

Valitettavasti asiat eivät aina mene niin kuin on suunniteltu. Tuo seikkailu jäi ainoaksi lajissaan. Jonkin ajan päästä tyttökaverini kylmästi jätti minut, ja minun oli palattava taas tylsään poikamieselämään. Syksyllä, lehtien jo putoillessa koivuista ja vaahteroista, muistelin haikeudella elämäni ensimmäistä rakkauden kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti